Andrei Gheorghe-concediat sau nu?

Posted: February 27, 2010 in Anirock, Informatii, Romania, Stiri
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Andrei Gheorghe nu a rezistat prea mult ca si consilier al ministrului Sebastian Vladescu.  Functia de consilier al Ministerului Finantelor Publice i-a fost revocata  dupa doar doua luni.

Consilier in Departamentului de Comunicare, omul de televiziune a atras iarasi atentia  presei prin comportamentul sau rebel. Nu cu mult timp in urma Andrei a fost implicat intr-un accident de masina pentru care i-a fost intomit dosar penal. Vedeta a refuzat sa i se preleveze probe biologice si a trebuit sa mearga la sectia de politie pentru declaratii.

Oare de aceea a fost concediat? Ministerul de Finante Publice nu a spus  mai multe despre acest subiect iar vedeta in cauza nu a oferit declaratii. Inteligent, rebel si extrem de acid domnul Gheorghe a decis sa schimbe culoarea site-ului ministerului in violet, o idee cam indrazneata dupa toata hatababura creeata de aceasta culoare in politica  romaneasca.

Concediat sau nu Andrei Gheorghe ramane omul de televiziune cel mai controversat in lumea mondena datorita ideilor sale nebunesti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s