Bun venit în România…unde prejudecăţile bat toate recordurile

Posted: May 22, 2010 in Anirock, Ganduri nespuse, Romania, Uncategorized
Tags: , , , , ,

Astăzi voi posta un articol despre un subiect tabu în ţara noastră. De la început ţin să vă anunţ că nu sunt nici pro nici contra gay şi lesbiene.  Într-o  ţara europeană nu ne mai putem ascunde după deget: gay şi lesbienele există. Blamate dar în acelaşi timp ridicate în slăvi, aceste comunităţi  ajung de cele mai multe ori subiect de scandal. Oare de ce? Oare  heterosexualii care merg la prostituate în pe stradă şi în  bordeluri nu sunt greţoşi? Prejudecăţile românilor şterg orice urmă de umanitate din privirea acestor comunităţi. Dacă eu îndrăznesc să îmi sărut iubitul pe stradă; ei de ce să nu o facă? Atâta timp cât nu deranjează pe nimeni eu personal nu am o problemă cu asta.  În oraşele din ţara noastră nu am văzut persoane de acelaşi sex ţinându-se de mână sau pur şi simplu privindu-se.  De ce să ne batem joc de sentimentele unor oameni ce nu au nici o vină că s-au născut aşa? Sunt întrebări la care societatea încă nu are curajul să răspundă, ei bine o voi face eu: pură prostie.

Comments
 1. 'mnealui says:

  Io m-am nascut sa devin fumator de marijuana.

 2. Având în vedere că în mijloacele de transport în comun jumătate din autobuz se închină când trece pe lângă vreo biserică, având în vedere că de sărbători ascult obligat-forţat slujba lor, pentru că au ăia nişte staţii mai ceva ca AC DC….. Cred că homosexualitatea este privită mai urât la noi decât în Vest.

  Nu că acolo ar fi privită foarte frumos….

 3. symbian_atack says:

  Buna. io cred ca e normal.. ce e normal.. adica…sa se prinda de mana mai pe intuneric… gay-ii astia.. mai la ei acasa. nu pe strada. adica copii aiai cand ii vad. or sa zica ca e ceva moda. sau daca sunt unii indecisi “bi” or sa fie decisi spre homo. si inca ceva: minoritatea se supune majoritatii.. adica daca sunt profesori la facultate gay. de ce dau note bune doar baietilor cu care umbla si fetele au note mici. sau baieti care nu intra in cercul lor? ha? astia au sarit calul deja…n-am zis sa fie gazati sau castrati, dar astia sunt dej ca si ungurii din CV si HR, sa ne impuna ei aberatiile lor. atata spun: Normalul sa domine, si anormalul sa mearga nenea-tanti la spital si la psihiatru. sau so faca la ei acasa…hai ceau-bau..

 4. anirock87 says:

  pe mine nu ma deranjeaza cu nimic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s