Iubire şi onoare-cel mai ambiţios proiect acasă TV

Posted: September 20, 2010 in Anirock, Informatii, Monden, Povesti, Rahat
Tags: , , , , , , , , , ,

Lumea arabă o lume ce pare un vis frumos se poate transforma în cel mai aprig coşmar.  Religia musulmană este poate cea mai dură dintre religiile lumii. Îmbatată în bani, aur şi diamante viaţa alături de un arab poate  aduce o femeie în pragul sinuciderii.

Proiectul ambiţios al celor de la AcasaTV prima telenovelă româmeasca filmată în format HD  aduce în atenţia noastră  colivia de aur in care trăiesc femeile ce au ghinionul de a a deveni soţii de musulmani.

Nu cred că voi putea înţelege vreodata  umilinţa prin care trece o femeie casatorită cu un bărbat musulman.  În această lume femeile sunt obligate să poarte văl şi să ajungă sclavele acestor bărbaţi….

Dacă doriţi să admiraţi această lume ciudată dar mai ales îngrozitoare pentru noi europenii vă invit sa urmăriţi acest proiect. Vizionnare plăcută!

Comments
  1. […] Iubire şi onoare-cel mai ambiţios proiect acasă TV Mon Sep 20, 2010 22:58 pm Lumea arabă o lume ce pare un vis frumos se poate transforma în cel mai aprig coşmar.  Religia musulmană este poate cea mai dură dintre religiile lumii. Îmbatată în bani, aur şi diamante viaţa alături de un arab poate  aduce o femeie în pragul sinuciderii. Proiectul ambiţios al celor de la AcasaTV prima telenovelă româmeasca […] […]

  2. nedici nicolae says:

    imi place din serialul iubire si onoare pesonajele ce joca roluri de arabi personajele razvan fodor . adreea patrascu nu imi place personajele ce le joaca in serial cred ca asa este copii de bogatanii stau toata ziua si nu fac nimic se distreaza si au banii.

  3. nedici nicolae says:

    mie imi place personajele arabe din serialul iubire si onoare pt ca musulmanii isi respecta religia pe cind crestini ortodocsi nu isi respecta religia si traiesc in mare pacat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s