Cu  aproximativ o lună în urmă la maternitatea Giuleşti a avut  loc un regretabil accident. Florentina Cîrstea asistenta medicală care a avut  ghinionul de a fi de serviciu în ziua cu pricina a fost acuzată de   uccidere din culpă şi vătămare corporală gravă. What?

Pintre toţi cei  care ne conduc şi fură ca la uşa cortului cu siguranţă nu se gaseşte nici un pericol public. Să fim seriosi, nimeni  de pe lumea asta nu poate fi în două locuri în acelasi timp.

Nu contest că poate a fost şi greşaşala asistentei, dar de la  o simplă greşală la acuzaţie de crimă e cale lungă. Oricare dintre noi putea să fie în acea zi în locu Florentinei.  Mă rog nu putem judeca un întreg sistem aşa că acuzăm primul om ce ne iese în cale. Halal justiţie!

Comments
  1. […] This post was Twitted by anirock […]

  2. florina says:

    De acord cu tot ce scrii, dar, cum putem s-o ajutam? Trebuie sa ne unim si sa aratam autoritatilor ca femeia asta nu e chiar “nimeni” si “nimic” Este revoltator ca Marinescu, directorul spitalului, trebuia sa stie ca sectia de terapie intensive are aparate sensibile, oxigen foarte explosibil dar nu are .. detectoare de incendiu. Acest marinescu si-a angajat un avocat scump. Nazat care probabil cunoaste destui judecatori pentru a-l scoate nevinovat pe dl director..Dima , seful serv. tehnic are o mare greuate pe suflet – din cauza lui, a indolentei si ignorantei lui, s-a intamplat tragedia deoarece nu a verificat instalatia cum trebuie. Forentina Cirstea e doar vinovata ca a aceeptat sa intre in tura fiind doar una singura..Asistenta Cirstea trebuie eliberata din inchisoare!

  3. Paul says:

    Aceasta asistenta este inca dupa gratii si nimanui nu-i pasa in timp ce sarlatani ca Vantu, criminali ca marinescu si Dima sunt liberi.. Halal de asemenea justitie romaneasca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s