De la Ana la Caiafa anul 2010 a fost extrem de plim in impliniri si vise devenite realitate. Cu ceva timp inaintea sfarsitului de an as vrea sa fac un bilant. Nu ma voi gandi la perioadele ingrozitoare prin care a trebuit sa trec, ci la fiintele minunate ce imi lumineaza calea.

Cuprinsa nu demult intr-o lume a greselilor si durerilor ascunse sunt mandra astazi sa aduc in fata cititorilor blogului de fata oamenii ce  mentin la suprafata “Anirockareala” cum le spun eu ideilor mele traznite.

Pentru mine oamenii reprezinta cai de maturizare mult mai reale decat povestile scrise in carti.  De la parinti, prieteni si profesori la  jurnalisti celebrii as vrea sa le multumesc tuturor. Evudent ca lista va incepe cu cei mai importanti  ingeri din lume: parintii mei carora le multumesc ca exista si ca ma vegheaza zi de zi. De la parinti voi ajunge clar la prietenii mei : Catalina, Andreea, Adi si  “cole” cum ii spun eu celei mai zuze prietene ever Teo.  Celor catorva prieteni de suflet le voi multumi ca ma suporta si ca imi ofera zi de zi zambete, lumina, bucurie si mai ales sfaturi.

In lumea lui Anirock scoala ocupa un loc important.  Multumesc din tot sufletul colectivului cadrelor didactice  din Facultatea de Geografie pentru intelegerea si  atentia acordata. Stiu ca poate sunt aeriana uneori dar dumneavostra oameni dragi imi fac povestea de viata mai complexa si evident incantatoare. Dintre profesorii ce imi indruma pasii as vrea sa va fac cunoscuti oamenii pe care i-as  baga in  buzunar si i-as tine acolo milioane de ani in timp geologic: Dan Eremia profesor Geomorfologie ( minunea ce face o materie greoaie sa para joaca de gradinari), Herisanu Gheoroghe profesor Topografie-Cartografie( omul ce te poate face sa adori matematica desi habar nu  ai la ce foloseste=))), Cezar Gherasim profesor Geografia Continentelor( cadrul didactic ce iti inspira atata incredere incat nu vrei sa o tulesti de la seminarii), Dan Cruceru( geograful politolog) si evident multi, multi altii.

La inceput am spus ca voi  numi si cativa jurnalisti celebri carora le multumesc din inima pentru  ganduri si sfaturi : Vanda Florea, Corvin (poate ca nu sunt atat de celebri dar pentru mine inseamna un vis implinit) , Victor Ciutacu, Corina Dragotescu si  Catalin Rosiori.

In prag de sarbatoare urez tuturor celor mai sus mentionati si  cititorilor blogului de fata Sarbatori fericite si un sincer La multi ani!

Comments
  1. vlad says:

    Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    http://www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

Leave a comment