Romania, cel mai “horror” scenariu scris vreodata

Posted: March 4, 2011 in Anirock, Ganduri nespuse, Rahat, Romania, Stiri
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

De  doi ani tara noastra a devenit scenariu de film de groaza. Romania anului 2011 este distrusa  fizic si psihic  de ignoranta  grosolana  a intregii  clase politice.  In acesti  ani  sindicatele au facut tot ce  era omeneste posibil pentru a  rezolva realele probleme  ale  romanilor.

Nu a existat nici o categorie sociala care sa nu iasa in strada in aceasta perioada.  Partidele politice au luat in considerare  “guvernarea Ciomu” tot ce e bun se taie.  De ceva vreme studntii si profesorii au facut un pact (nescris) prin care vor ca ministrul analfabet (Daniel Funeriu) sa isi dea demisia.

Cu toat optimismul de  care pot da dovada la ora asta nici in ruptul capului domnul ministru nu va pleca acasa.  Generatii intregi de elevi vor fi iarasi macelarite la propriu de  anostele legi romanestei.

Mai in gluma mai in serios eu cred ca scenariul realitatii romanesti poate fi  vandut pe bani frumosi  scenaristilor si regizorilor americani. Nu credeti ca acesti bani ar fi de folos: bugetarilor, studentilor.pensionarilor, mamelor si bebelusilor?

Advertisements
Comments
  1. Lasand la o parte naivitatea postarii, iti adresez o intrebare: – cum ai tras mai exact linia si ai constatat ca doar de 2 ani Romania este macelarita? O asemenea afirmatie poate fi facuta doar de o persoana simpatizanta a opozitiei, sau de o persoana care a devenit constienta de realitate doar de 2 ani. Ce facem cu toti anii de dupa revolutie? Romania este macelarita de mai bine de 20 de ani, macelarii sunt aceeasi. In Romania a venit momentul sa se taie…trebuie taiat…si constat ca inca nu s-a taiat suficient. Suntem un popor care producem putin si asteptam sa primim mult. Oare nimeni nu constientizeaza ca pentru fiecare leu “oferit spre asistare”, cineva trebuie sa plateasca? Sau crezi ca sistemul de pensii a devenit falimentar in ultimii 2 ani? Crezi ca un intreg sistem de pensii al unei tari poate sa fie “secatuit” in doi ani? Suntem de mult in rahat, doar ca pana acum ne-am scaldat purtand speranta alaturi. A venit momentul adevarului: SUNTEM FALIMENTARI. Din situatia asta nu clasa politica ne va scoate si nici nu trebuie sa avem asteptari din partea clasei politice pentru ca vom perpetua tot mentalitatea eronata de pana acum unde asteptam asistenta din partea statului. Din situatia de rahat trebuie sa iesim mai intai noi, populatia prin inteligenta, rabdare, munca si perseverenta…prin abordarea unei mentalitati corecte, sanatoase si generatoare de valoare. Schimbarea trebuie sa vina din noi, aici e problema…si acesta este si motivul pentru care ne invartim in acelasi cerc vicios si nu mai gasim iesirea, asteptand minuni din partea unei clase politice mediocre.

  2. anirock87 says:

    In primul rand multumesc de comentariu. Da naivitate poate dar asta a vazut un om de 23 de ani care abia a inceput viata. Romania a fost macelarita inca din cele mai vechi timpuri dar in acesti ultimi doi ani am invatat eu Corina Enache ce inseamna pana la urma toata sarada asta. Sunt de acord cu tine ca noi suntem cei ce pot invinge, a si nu sunt de partea opozitiei pentru mine sunt toti o apa si un pamant.

  3. Ma bucur ca ti-ai deschis ochii, tine-i deschisi si in continuare, analizeaza insa cauza, nu doar efectul si atunci vei vedea “buba” in intregime. Ceea ce se intampla la noi acum este doar un efect, radacina si cauza este infipta adanc si in trecut…trecut de care tot mai multi uita. EU REFUZ SA UIT, refuz sa arat cu degetul doar pentru actorii prezenti acum pe scena. Multi ani inainte, ani mai buni sa speram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s