Suplinire 2011 sau Funeriada

Posted: August 5, 2011 in Informatii, Povesti, Rahat, Romania
Tags: , , , , , , , , ,

Ministerul prostiei romanesti ataca inca o data.

Romania 4 august 2011-concurs de suplinire cuprins sau surprins dintr-un thriler prost.  Sa va ecplic scenariu:  3 supraveghetori, o sala plina cu maxim 14 candidati si ataraxie totala.

Concurs a la Daniel Funeriu cu subiecte fara noima si securitate ca la inchisoare.  Nu stiu parca eram acuzata de vreo crima, nu dadeam un examen.

Admosfera anosta de inmormantare era ridicata la  rang de  ignoranta de modul dubios in care  se purta  intreaga audienta.  Prinsa fara scapare in acest scenariu nu am avut ce face si am suportat cu stoicism cerintele absurde ale unui sistem  paralizat de funeriada romaneasca.

Din cinci in cinci minute usa  salii se deschidea si mai intra cate un ratacit de la securitate care intreba cine stie ce tampenie. Nu m-am putut concentra deloc, d0amnele supraveghetoare vorbeau continuu ca la cafenea….

Romania anului 2011 a ajuns sa fie educata de oameni ce la 30-40 de ani nu stiu sa completeze o cerere tip. Cum vi se pare?

Comments
  1. Flori says:

    Te contrazici fetito !!!! Categoria de educatori care nu stie sa scrie o cerere, ai intalnit-o tu la “pravalia de diplome ,numita spiru haret” !!! Este normal ca subiectele sa ti se para fara noima,pentru ca erai pe langa ele ,la “pregatirea” pe care o face pravalia sus amintita ! Iar masurile de securitate vi se par de “inchisoare” ,atata timp cat la fabrica de “diplome” ,nu se sta niciodata fata in fata cu examinatorul ,ci, doar dai banu’, iei “diploma” Bataia de joc a invatamantului romanesc,aceasta nenorocire numita spiru haret (saracul mare fauritor de scoala romaneasca, Spiru Haret,se rasuceste in mormant,cand numele sau este terfelit de un nomenclaturist comunist ,care profitand de prostia romanilor raiosi,dar cu coada sus, ce doresc o “diploma”,s-a imbogatit pe spinarea lor,vanzandi-le iluzii “!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s