Legitimatia de presa, un nou succes marca Anirock!

Posted: November 21, 2011 in Anirock, Ganduri nespuse, Informatii, Uncategorized
Tags: , , , ,

Legitimatie de presaDe astazi acest blog este al unui ziarist cu acte in regula. Ca si redactor Optimal Media am trait momente inaltatoare si extraordinare.  Off sunt putin cam nebuna nu? Pai sa vedem: scriu poezie, sunt absolventa al unui liceu de matematica-informatica, absolvent al unei Facultati de Geografie, student mastenrand la SNSPA, profesor de educatie tehnologica si  evident redactor de ziar. Spuneti voi: sunt in toate facultatile mintale? Acum pe cuvant de onoare ca toate acestea le-am dus la bun sfarsit cu o placere demonica.

La 24 de ani am avut o viata traita la extreme cu bune si cu rele, dar mai ales cu bune. De cand ma stiu mi-am dorit sa lucrez in presa iar astazi acet vis s-a indeplinit. Sincer am mai scris pe ici. pe colo dar intr-un loc stabil niciodata.  Cuprinsa de frenezia nespusa a momentului incep sa ma laud: da, am legitimatie de presa.

Multumesc oamenilor ce au avut incredere in instinctele mele si in placerea mea imensa de a-mi da cu parerea desrpre orice.

Comments
  1. Sxumpa Mwa Corina te admir din toate punctele de vedere si ma bucur pentru tine, pentru realizarile tale. Bafta in cintinuare si cum e vorba aceea “Da-i ininte cu tupeu”

  2. Scumpa Mea Corina te admir din toate punctele de vedere si ma bucur pentru tine, pentru realizarile tale. Bafta in cintinuare si cum e vorba aceea “Da-i ininte cu tupeu”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s