Oriental Cafe sau realitatea lumii arabe

Posted: December 9, 2011 in Anirock, Ganduri nespuse, Informatii, Povesti
Tags: , , , , , ,

Lumea culorilor, bogatiei si a conflictelor armate are acum un nou loc pe care sa il numeasca acasa: Oriental Cafe. Legendele celei mai fascinante culturii a lumii sunt relatate relevant in fiecare seara de vineri  la Radio Lynx la orele 20:00.

Interesanta este parerea opiniei publice despre cea mai civilizata parte a lumii reale. Cu o istorie alambicata si interesanta, tarile Arabe sunt evident o fascinatie pentru orice geograf care se respecta.

Din cand in cand urmaresc si pun in balanta religia musulmana si cea crestin ortodoxa  si imi dau seama ca: diferentele sunt minore din punct de vedere al conceptelor dar majore din punct de vedere al punerii in aplicare.

Realitatea bucatii de pamant ce poate ridica sau cobori in orice clipa Orientul va este pusa pe tava in acesta  emisiune. Sincer ma intreb de ce Romania nu poate accepta reuniunea Occidentului cu Orientul?

In concluzie va recomand singura emisiune din occident ce nu face praf singura civilizatie a planetei ce  nu este marioneta americanilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s