Nebunia “vedetismelor”

Posted: February 16, 2012 in Anirock, Ganduri nespuse, Informatii
Tags: , , , , , ,

   Tinerii din ziua de azi au devenit sclavii internetului si site-urilor de socializare.  Realitatea ajuns pe locul doi intr-o lume in care conteaza mai mult daca avem vreo eticheta pe noi, decat cine suntem si ce stim sa facem.

Inca de la inceput am creeat acest blog mai mult pentru a  descrie necenzurat lumea din jurul meu.Acesta este  jurnalul scriitoarei ce abia acum ajunge sa cunoasca cu adevarat ambele fete ale monezii.

Lucrand cu tinerii am reusit sa  descifrez  modul lor de gandire: pentru ei e iportant ce e la moda, nu ce le place.  Superficialitatea asta imi aduce aminte  de filmele Disney Chanel, acolo vezi cu adevarat  ce inseamna sa fi adolescent. Totul e de o falsitate sora cu prostia ce ma scoate cu adevarat din pepeni. Nu mai supor placerea acestor pui de oameni de a se identifica cu oricine altcineva , nu e drept.

Fiecare dintre noi are puterea de a devenii ceea ce isi doreste. Nu copierea abilitatilor celorlalti este esentiala, ci cautarea propriilor talente. Avem dreptul si obligatia sa fim noi insine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s