O initiativa laudabila, neglijata de o presa deplorabila!

Posted: April 2, 2012 in Ganduri nespuse, Informatii
Tags: , , , , , , ,

Astazi la ora  11 a avut loc o conferinta de presa  ce a avut ca scop  promovarea campaniei  ” O carte pentru Valea Plopului”.  Initiativa  unor oameni( laudabila dealtfel), a fost neglijata de  presa  din Romania  Multi cred ca bat campii, dar astazi mi-am dat  seama ca mass-media din tara noastra pute mai rau decat o hazna.

Dupa o munca titanica, comunicate de presa, afise si oameni de cultura ce au ajutat la implinirea acestui a urmat tacerea. Este deplorabil cum  ziarele si televiziunile au pus la zid un proiect atat de frumos, unii  spunand nosalant ca comunicatul de presa e prost facut.

Ce conta pentru ei? O bucata de hartie sau zambetele a peste  400 de suflete? Aceste reactii sunt demne de dispret   si pline de ura.  Ce conteaza ca ideea a fost a unui ziar onlline? Ce nu le ajunge?

Lasand deoparte  cocina mass-media, vreau sa multumesc  din inima domnului Tudor Musat de la Realitatea TV  ca a  avut  placerea de a participa. Restul nu e presa e doar o slugarnicie fireasca vremurilor noastre. Asa sa va ajute Dumnezeu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s