Boc a demisionat, Udrea a plecat, MRU si Blaga astepata la cotitura

Posted: June 16, 2012 in Anirock, Informatii, Stiri
Tags: , , , , , , , ,

Dupa alegerile locale cea mai portoclalie “putere” a tarii s-a evaporat si la propriu si la figurat. Dupa dezastrul politic ce a sters PDL de pe harta politica a tarii, doamna Elena Udrea a demisionat din functia de presedinte a PDL Bucuresti. Presa a vuit mai rau  ca la moartea lui Ceausescu si nimeni nu stia nimic. Colegii de organizatie ai fostei ministrese erau ca secerati cand cineva indraznea sa intrebe de demisia Elenei Udrea.

La sedinta de joi si domnul Emil Boc si-a anuntat demisia din fruntea partiduui, ramanand doar primar la Cluj. Cea mai neasteptata plecare a fost cea a Sorinei Placinta, care si-a facut urgent mutatia politica la PNL. Oare amenintarile  doamnei Udrea nu au avut nici un efect? Dupa ce a fost obligata sa dispara la votarea motiunii de cenzura impotriva guvernului Mihai Razvan Ungureanu, doamna Placinta a decis sa dezerteze. Nimeni nu si-a putut imaginea vreodata ca paianjanul basist va avea un picaj atat de direct.

Dupa opt ani de dat ordine, portocalii sunt nedumeriti de noua lor pozitie. Unde va duce totul? Pentru presedentia partidului se vorbeste de doua nume: Mihai Razvan Ungureanu si Vasile Blaga, cine va veni la conducere? Cine va fi noua portavoce a actualului presedinte? Om trai si o vedea….

Corina Enache

Sursa: Optimal Media

Comments
  1. C. Sancraian says:

    penibilo-jenant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s