Dezumanizarea Mass-Media, ce vinde cu nonsalanta moartea…

Posted: January 6, 2013 in Informatii
Tags: , ,

 

 

odz10-spun-comp

 

Anul 2012 a fost anul mortii. Mari artisti romani au  plecat dintre noi lasand in urma familii si o intreaga societate indurate.  Nu se mai tine cont de intimitatea nimanui in momentul in care banul face legea.

Taiem si spanzuram de parca  noi nu am fi la fel ca cei din jur.  Moartea marilor artisti adduce dupa sine  incununarea mizeriei umane. Dupa fiecare asfel de deces apare cate un scandal: ba de unde are atatia bani, ba cui lasa averea si ce e mai  grav dupa fiecare inmormantre apare cate un asa-zis copil ce isi cere partea.

Atat de importanta e averea pentru unii ca uita  de bucuria ce artistul respective a adus-o intregii tari, si scot la iveala ce e mai rau din viata acestuia.

In loc sa  onoram mortea unor mari actori ca: Serban Ionescu, Iurie Darie sau marele regizor Sergiu Nicolaescu; incercam cu brio sa le improscam cu noroi memoria. Dupa mari sacrificii si munca aproape la fiecare dintre ei  publicul va ramane cu gunoiul scos la iveala de presa.

Suntem produsul a ceea ce ne dorim sa fim…si cu asta  spunem tot. Pacat ca eternal devine efemer datorita unor jurnalisti cu prea mult exces de zel. Mare pacat!

 

 

Corina Enache

 

 

Corina Enache

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s