Moartea lui Florin Cioaba subiect de discriminare

Posted: August 22, 2013 in Ganduri nespuse, Informatii
Tags: , ,

Toata lumea vorbeste desppre moartea regelui romilor ca si cand ar fi ceva rau sa privesti asa ceva, daramitesa participi la un asemenea eveniment. Oamenii au impresia ca etnia si religia sunt o problema pentru a comemora moartea unui om. De ce ne ghidam dupa aparente, omul este regale autotoproclamat al romilor si trebuie tartat ca atare. Mereu televiziunile spun ca oamenii politici nu ar trebui sa vina la inmormantare, de ce nu? Acest personaj este pentru cei din etnia sa rege, deci ar trebui ca si cei din conducerea tarii sa ii aduca ultimile omagii.

Se preconize prin presa ca  are multi bani si ca va fi o inmormantare opulenta, nu trebuie sa uitam ca majoritatea evenimentelor din etnia respectiva au un singur numitor comun: opulenta.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus in Romania la orele 20:30 si a fost ridicat de fiul acestuia care a trebuit sa suporte privirile celor ce se aflau in aeroport.

S-ar  spune c.a acest subiect a fost extrem de mediatize si de aceea toti il iau in ras. Cam mult pentru o tara civilizata

Daca murea regale Mihai (Doamne freeste) noi romanii cum am reactiona? Nu am avea dreptul sa plangem singurul om in viata care s-a luat de mana cu istoria? Discriminarea mass-media ar trebuie sa inceteze, este rom dar este om si cetatean al Romaniei. A incerca sa minimalizezi un asemenea eveniment este ca  sic and ai jignii o intreaga minoritate.

Ne uitam la TV ca la circ si ne minunam cum toti au o problema cu un om care din pacate a plecat in lumea dreptilor. Suntem oameni si de acee ar trebui sa ne purtam ca atatare!

 

Corina Enache

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s