Cargo – A 5-a dimensiune (Official Video)

Posted: November 6, 2013 in Informatii, Monden
Tags: , , , , ,

div-07Astazi, intr-o zi in care ploaia bate peste Romania, Adrian Igrisan si compania vor sa ne trimita in  a 5-a dimensiune. O imagine impecabila si cu alura de SF videoclipul ne aduce aminte ca vrajile pot fi facute cu un cantec.Orice om ce asculta Cargo stie ca piesele lor au si un substrat in afara textelor.  Probabil ca artistii isi doresc sa revina pe piata cu un produs adresat doar celor ce stiu ce inseamna muzica lor.

Textul ne trimite in filmele cu extraterestrii, demonstrand ca nu degeaba genul cel mai blamat are dealtfel cei mai multi fani. Regizorul Marius Danci aduce noutatea in clipurile rock. Filmuleteul, deorece produsul seamana cu un scurt metraj o sa va surprinda. Ce sa mai, vizionare placuta!
In ultima perioada trupa a avut doar balade pe piata, insa se poate spune ca muzicii cantate de ei ii sade bine si un pic mai hard.

Comments
  1. Lansarea volumului 9 al Cutiutei Muzicale, marcheaza un moment foarte important, aceasta venind la exact 10 ani de la aparitia brandului pe piata muzicala de la noi. In tot acest timp, proiectul dedicat copiilor s-a bucurat de un succes foarte mare, in continua crestere de la an la an.

  2. Va mai aduceti aminte de copilarie? De vremea cand ati visat sa aveti propria casuta in copaci? Ei bine, unii dintre noi au privilegiul de a-si permite sa ramana copii si dupa ce se maturizeaza. Ba mai mult, sa si castige bani din aceasta stare ludica transpusa in proiecte si remunerate corespunzator. Evident, zarurile trebuiesc aruncate cu maiestrie si sa fii un castigator. Altfel, esti unul de duzina ca si mine. Nici prea, prea – nici foarte, foarte.

  3. Vezi ca mai sunt camere chiorete si mai e si mersul pe jos care e bun la aerisirea creierelor imbacsite!

  4. Vezi ca mai sunt camere chiorete si mai e si mersul pe jos care e bun la aerisirea creierelor imbacsite!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s