Piata muzicala romaneasca exceleaza in cretinisme

Posted: December 3, 2013 in Ganduri nespuse, Informatii, Monden
Tags: , , , , ,

wallpapers-alb-negru-note-muzicale_b593b70a0c81aeAni de zile am fost fan muzica, observand  adessea ca ceea ce credeam eu ca e muzica treptat se stinge precum un foc de paie.  La peste 20 de ani ascult de nebuna o muzica pe care cei de varta mea nici macar nu o primesc in suflete. Aritsitii ca Mirabela Dauer, Angela Similea, Corina Chiriac sau Silvia Dumitrescu nu sunt cunoscuti intr-o lume a muzicii realizate pe computer.

Este loc pentru toata lumea insa unde sunt concertele din trecut? Am trait acel sentiment de petrecere de pe prin 95′, la concertul de revenire a trupei Gaz Pe Foc, in rest doar muzica fara sens. Au cantat muzica live, de calitate. Nu mai exista mesaj, text si mai ales puterea artistului de a iesii in evidenta prin ceea ce poate, nu prin iesitul pe scena in chiloti sau mai rau cu 3 dansatoare care dau cu stangu-n dreptu.

Nu conteaza banii, ci ceea ce oamenii simt cand te asculta. In ultimii ani am auzit de trupe care au  o singura piesa promovata de un radio ce rupe si apoi raman setati pe acel cantec. Sa speram ca in urmatoarea perioada se va inceta cu muzica de doi bani si se va revenii,nu numai pentru artist, pentru public ca acesta sa stie ce poate cel din fata sa.

Pasiunea pentru muzica o are oricine si de aceea se spune ca se da ce se cere. Ca si om ce cunoaste lumea presei va invit sa oferim publicului calitate si sa il educam, apoi sa il lasam sa aleaga. De acord?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s