Florin Apostol sau vocea ce aduce zambete

Posted: December 30, 2013 in Ganduri nespuse, Informatii
Tags: , , , , ,

1499493_10201221415443513_1026318439_nO voce impecabila ce face parte din generatia de aur revine pe piata muzicala romaneasca. Dupa castigarea Festivalului de la Mamaia in anul 1988 artisrul devine din ce in ce mai cunoscut, in prezent ocupandu-se de impresariat artisctic. Melodiile sale aduc zambete si reusesc sa creeze o lume de basm. L-am cunoscut pe 19 noiembrie si de atunci incerc sa il prezint generatiei mele.

Cum e ca om? Zambetul si sarmul il caracterizeaza si il fac un barbat boem si simplu. In acea seara recunosc nu i-am spus de tigmididate ca ii cunosc munca, acum o spun cu mare drag.  Melodiile sale mi-au incant auzul inca din anul 2000 cand am cunusocut tainele internetului. “Asteapta-ma” este o piesa de ascultat cand esti indragostit si fericit.

Consider ca aceasta muzica ne reaminteste de piesele de dor ce le ascultam cand ceva doare. Muzica melodiei este scrisa de maestrul Dumitru Lupu, textul mirific fiind redactat de Florentin Pretorian.

Si pentru ca ador muzica sa va voi oferii  primele 3 favorite  din repertoriul maestrului  ce aduce zambete, nu neaparat in ordinea asta:

Auditie placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s