Paul Panait se reinventeza devenind PPAUL

Posted: January 11, 2014 in Informatii, Monden
Tags: , , , ,

1531725_206283276227980_1185944081_n                                                               Dupa ce ani de zile a avut mega succes cu numele sau real, baimareanul vrea sa ajunga megastar cu un  nou nume,  un nou stil si o noua imgine. In 2014 PPAUL aduce nebunia in muzica romaneasca.Sincer cu publicul sau muzicianul este activ si pe internet. Piese ca “Lost”, “Take me away” si megahitul “Love game” au rupt Europa in doua.

Muzica are un rol important in viata sa asa ca Paul Panait a ales sa aiba lumea la picioare prin noile sale piese.  Pana si in vacanta artistul a pus mana pe  platane si portativ si ne va surprinde cu piesele sale. PPAUL poate canta orice la orice ora si este evident ca o face cu o placere nebuna. Este un nebun frumos ce nu cauta succesul imediat ci aprecierea.

PPAUL este un nume ce va duce mai departe traditia omului talentat ce il promoveaza. In noul an artistul isi doreste sa cucereasca piata cu muzica sa si sa ne readuca bucuria in inimi. La o varsta la care omenii nu mai au dorinte marete, cantaretul din Baia Mare vrea sa duca muzica romaneasca acolo unde ii este locul

Va ofer megahitul Love game sper sa va placa!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s