Semnal de alarma in fata mortii

Posted: January 23, 2014 in Informatii
Tags: , , ,

1619172_475197055919709_1539623377_nDumnezeu a creeat majoritatea oamenilor sa existe, Adrian Iovan si Aurelia Ion au trait cu adevarat. Moartea atduce lacrimi de durere si indignare. Iubirea unui om pentru semeni a adus 7 suflete in viata in padurea  din Muntii Apuseni. 3 oameni ce habar nu aveau ce inseamna STS, SRI, SMURD si alte organisme vitale statului roman,  si-au pus viata in pericol pentru a salva alti oameni.

Nimeni nu a stiut unde sunt acesti oameni pana ce un padurar nu si-a dat seama de locul exact. Toti au dat vina pe morti si pe saracul medic Radu Zamfir ca nu a dat coordonatele exacte. Ma scuzati ca saracul medic cazuse de 2800 de metrii si era cam socat. Toti dau vina unii pe altii lasand doi eroi sa moara. Cei 3 ingeri din Horea vor venii la inmormantarile celor doi din banii lor. Sefii STS stau cuminti in scaunele lor pe cand doi oameni stau in cer alaturi de ingeri.

Suntem in anul 2014  an in care orice copil stie sa foloseasca Google Maps, oameni platiti pentru asta nu stiu sa foloseasca un GPS. Rusine Romania ca nu ai elevi de clasa a saptea la conducere, rusine!

Dumezeu sa ne ierte pentru gresala facuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s