Bulibaseala politicii romanesti

Posted: March 1, 2014 in Ganduri nespuse, Informatii, Rahat, Romania
Tags: , , , , , , , , , , ,

uslAlianta “Stangu-n dreptu”  a facut oficial bum. Dupa ce au trait din banii cetatenilor marii lideri ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu au bagat oficial divort.Crin Antonescu s-a schimbat radical in cateva zile siderand opinia publica, opinie publica ce nu se astepta la asa ceva din partea unui politician de talia liderului PNL.

Nici liderul PSD si in acelasi timp premierul Romaniei, Victor Ponta nu a fost mai prejos incurcandu-se grav la intrebarile jurnalistilor. Sarmanul Klaus Iohannis, devenit peste noapte motivul divortului USL ajunge fara sa vrea mai controversat ca niciodata. Premierul jura ca l-ar fi pus pe Klaus Ihannis ce ar fi vrut el, insa politicianul nu prea stia ce vrea.

Treptat ies la iveala idei  si intrebari pe care pana acum nimeni nu le lua in calcul. De ce ruptura asa de brusca? De ce in teritoriu alianta inca este  valabila si mai ales de ce se intalnea Crin Antonescu pe ascuns cu presedintele? Putem observa cu totii schimbarea radicala a lidrului liberal, intrebarea este care este scopul ei?

Leave a comment